Štvorvaječné cestoviny

Cestoviny Gyermelyi, jednotka na trhu, sú najpopulárnejšie štvorvaječné cestoviny, ktoré tvoria väčšinu výroby. Medzi štvorvaječnými cestovinami, ktoré sa predávajú v 23. formátoch, nájdeme cestoviny do polievok, šalátov a zvláštne formy pre prílohy a sladkosti. Cestoviny sa vyrábajú z vlastných surovín: vo vlastnom mlyne sa pripravuje špeciálna cestovinárska múka a čerstvé vajcia pochádzajú z vlastnej slepačej farmy. Čerstvé vajcia zabezpečujú pri štvorvaječných cestovinách vynikajúce varné vlastnosti, pružnú konzistenciu, bohatú a jemnú chuť. Vďaka vitamínom, dokonale stráviteľným bielkovinám, optimálnemu zloženiu mastných kyselín a minerálnych látok obsiahnutých vo vajciach potrebných k funkcii ľudského organizmu dávajú i vysokú pridanú hodnotu našim vaječným cestovinám, ktoré zaslúžene patria do prémiovej kategórie v segmente cestovín.

spagetynitovkydlhe-rezance
makaronymale-stvorcekyslovenska-ryza
tarhonaabeceda-pismenamuslicky
velke-stvorcekykratke-rezancekratke-makarony
vrkocekolienkavrtulove-rezance
maltagliati-fliackymrvenickamusle
rurkytalianske-vrtulkyvreteno
kucerave-velke-stvorceky