Biela chlebová múka, je najvhodnejšia na prípravu kysnutého cesta a chleba. Lepšie zadržiava vlhkosť ako jemná múka a má vyšší obsah minerálnych látok. Použitím chlebovej múky môžeme upiecť jemnú, ale chrumkavú kôrku.
            Biela Chlebová Múka
Všeobecné informácie
Odrody ozimnej pšenice nápravnej kvality vyšľachtí Výskumný ústav Martonvásár Maďarskej akadémie vied, semená sú množené na vlastných pozemkoch, spracované a kovovo zapečatené v našej semenárni.
Gyermelyi Holding sa zaviazal vyrábať vysokokvalitné, bezpečné maďarské potraviny a uspokojovať potreby spotrebiteľov v čo najširšom rozsahu.Väčšina našich produktov je vyrobená zo surovín, ktoré si sami vyrábame, čo zaručuje starostlivý výber, dokonalú kvalitu a lahodnú chuť. Nižšie nájdete prehľad nášho sortimentu spotrebného tovaru s ďalšími informáciami o každom z nich.




